12 de maig del 2009

Diada de Sant Jordi dels JAS

Els Joves Agents de Salut es posen en moviment:

El dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, vam muntar una parada a la parellada amb l'objectiu de donar-nos a conèixer i facilitar informació sobre temes de salut i benestar personal dels joves (sexe, drogues, alimentació, esport, etc...).
Disposàvem d'informació sobre tota mena d'hàbits saludables i realitzàvem diferents activitats de cara al públic. Els joves omplien tests sobre la salut dels ciutadans i alhora suggeríem l’opció de realitzar la prova dels "gegants encantats" (una prova on s'ha de col·locar un preservatiu a un penis de plàstic). Com a obsequi regalàvem un punt de llibre dissenyat per nosaltres amb un preservatiu adherit.

Vam elaborar una versió pròpia de la llegenda de Sant Jordi reflectint els hàbits saludables i ho vam plasmar en un mural. A més, es van crear cartells.La reacció de molta gent no va ser la que esperàvem. Vam observar que mostraven timidesa al realitzar les nostres activitats i vam ser nosaltres els que vam tenir que donar el primer pas per acostar-nos al públic. Malgrat tot això ens ho vam passar molt bé.

3 comentaris:

  1. Hola!

    Tinc l'honor de fer el primer comentari.

    Us felicito per la tasca que vau realitzar el dia de Sant Jordi, heu de ser conscients que apropar la salut a la gent és una tasca que té molt de mèrit.

    Enhorabona i endavant amb les vostres activitats, no pareu!

    ResponElimina
  2. Per cert, podríeu deixar un apartat on vosaltres com a JAS poguéssiu anar explicant la vostra experiència o bé anar proposant temes de debat, relacionats amb la salut. Proposo un primer tema: creieu que els joves no es preocupen per la seva salut?

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la vostra feina!
    Encara guardo el punt de llibre que em vau donar el dia de St. Jordi... malauradament, el preservatiu ja no!
    Espero rebre notícies de properes activitats vostres.

    ResponElimina

Deje su comentario después de oír la señal. Piiiiiiiip!